Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


kocsma

 Üdvözöllek a Grand theft auto honlapján!

          
                                                                 
 
 a kép az nem kell
 
Picture
A kocsmába írd ezt:
 
 
 
ez lesz a kép:
 

A  Grand theft auto egy csapat a Soccerstar játékban, ez egy vicces kis játék, MMO vagyis magyarul Munkahelyi játék :D, amolyan virtuális focihuligán nevelde, ha szereted a humort, focit és stratégiát és van napi pár perced amit elütnél akkor próbáld ki.
A játék arról szól hogy fejlesztgeted embered képességeit edzéssel és ruhákkal, csapatoddal fejlesztitek a stadiont ami bónuszokat ad majd a meccsekre.
Küzd fel magad csöves kukázóból sztárfocistának, és csapatod a birka legelő állat terelgető managerből egész világbajnokig. Csoportokban zajlik a küzdelem, 1 lehet bajnok vagy feljutó és 3 esik ki.

Ha meg szereted az ördögien humoros, értelmes, profi és mindemellett szerény csapatunkat akkor jelentkezz hozzánk. 90% az alsó határ jelenleg. Ez alatt kezdőbe nehéz bekerülni.
                                                         
 a chaten ez lesz Játékbeli neveddel gyere be
Nem baj ha nem vagy csapattag csak ne kötekedj
Tarts be a netikettet és érezd jól magad.
 
a meccsvideóba írd ezt:

Meccsvideó, képek 


Fórumon gyakori kérdés hogy lehet meccsvideót készíteni, van egy program amit már régebb használok és nagyon bevállt. Nem kell profi légy hogy profinak tűnj, csak a megfelelő eszköz kel lés gyorsan tudsz minőségben dolgozni.


Snagit a neve és elég egyszerű a használata, a linkre kattintva tölthető le a trial-ja. Képlopóként funkcionál és lecseréli a a windows alap képlopóját. Vagyis ha olyan helyekről kell kép ahol nem lehet menteni őket vagy csak nehezen, ezzel megszerezheted. 

Giveaway kód:
ZEN5H-24LZK-TNYET-2EGKJ-MMCE4
Ingyenes kiosztás volt megaleacher-en, ha valakit zavar akkor írjon a Devil fc tagjainak és lekerül az oldalról.

Egyéb tulajdonságai:
-Van egy egyszerű felülete amit könnyű használni, főleg kis angol tudással
-Lehet létrehozni profilokat pl a kép bizonyos részét fényképezze (fix pozíciók és kiválasztod mit pl egy ablakot a képernyő közepén)

-Az editorja gyors és egyszerű, a képeket körbevágni sima húzással lehet
-Be lehet küldeni más programokba az eredményt, ehhez meg kell adni a programot ami küldöd, én pl a flickr feltöltőt használom Regisztrálj flickerre és töltsd le itt -előnye hogy 2 klikkből feltöltheted, direkt, rövid vagy fórum linket lehet a share gombbal generálni, galériákat lehet csinálni, stb. a legfejlettebb API van hozzá jelenleg, kicsit fura lehet a kezelése de jobb mint az imageshack vagy hasonlók
-Lehet direkt küldeni photoshopba ha van

-Teljes átlátszóság vagy részleges átlátszóság, ezt emg lehet oldani vele, minden formátumba menthetsz pl "*.png" formátum a neten mindenhol feltölthető és használható.
-Editorral lehet ikonokat rakni, kivágni, átfesteni, méretezni, gyors effektek, 3d képhatás, hotspot és flash képek gyorsan (pl beraksz popupba egy másik képet az swf-et meg kirakhatod weeblyn custom html-ben)
-Rengeteg egyéb lehetőség mint időzített képkészítés stb.
-Nem csak teljes képernyőt lehet fényképezni vele hanem részleteket, az All in one funkció engedi pl hogy csak a böngészőt vagy annak egy részét fényképezd vagy csak egy képet, de amit sehol máshol nem tudsz megcsinálni: a scroll funkcióval a program legörget és a monitoron nem látható részt is beveszi a képbe
-Egyszerű átméretezés és levágás a sarkánál lévő pont húzásával
De próbáljátok ki, az egyszerűbb

Video

A videó rész kicsit gyengébb de egyszerű videókhoz alkalmas,a minőség és méret nem biztos megfelel majd, emiatt érdemes átállítani

-Felül a profiles sor-2. ikon a sok pluszjelnél Create profile using wizard

-Video capture ikon, next-Fixed region kiválasztása
-Fixed starting point dobozka kiikszelés(fix pozíció ehhez javaslom nyomj egy Control és Minusz gombot hogy a képernyőn kiférjen a soccerstars)
-menj a játékra és select region, húzd a játékra és kijelöli a közepét az ablaknak-ha jól csináltad akkor 633x583as lesz és 195x85 pixel a kezdési pont, persze ez függ a felbontásodtól, nekem 1024x768
-Next-ott lesz az Output, nem muszály semmit kiválasztani, esetleg file, ezután properities
-Kiveszed a dobozkát onnan hogy auto configure
-Video setup, a microsoft video jó csak vidd a minőséget 100ra, a frames/sec meg az hogy másodpercenként hány képkockát mutat, minél több annál jobb a videó de sajnos nagyobb is, szignifikáns méretcsökkenés érhető el ha 2est vagy 3ast írsz 5 helyett a dobozba be.
-A time lapsenél esetleg berakhatod hogy 2/second és playback 4/second, ez azt jelenti 2 képet csinál de 4et játszik le, ez dupla sebesség, emiatt nem fog szakadozónak tűnni
-Audio nem kötelező, a legjobb minőség persze mpeg 3 vagyis mp3, a  stúdió minőség 44000 herc és 320kbprs stereo, de nem kell annyira jó, elég a mono és alacsonyabb minőség is-rakhatsz zenét közben és felveteti
-Next, berakhatod hogy mutassa a kurzort, legyen-e audio , filtereket, nevezd el a profilt és mentsd el, rakhatsz shortcutot pl ctrl-shift-alt-s és akkor ezt tölti be egyből, hanem válaszd ki.
-Menj egy meccsre, Print Screen gomb vagy amit beállítottál

- Start, majd a végén amikor kész Stop. Sajnos csak alap html-t ismer a snagit, ez meg php és flash szóval ki kell választani a képernyőrészt és a végén menteni, de pl egyébbel kipróbálhatod hogy automatikusan készít képrészletet és le is menti, ezt használhatod máshol, pl ha valami a képernyő adott részén van csak más dolog, pl avatar vagy játékban egy ablak.
-Na jó, a leírtak alapján nekem 200 megás fájlom van ami 2 perc körüli. De akár felmehet 4-500 megára is ha túl jó minőséget akarsz.

A meccs 4-5 perces szokott lenni, a 2 kép per másodperc elég mert a kettő között nem történik nagy mozdulat, a fent említett time lapse gyorsíthatja a videót, nálam ez dupla és élvezhető. De gyorsíthatod ennél jobban is, teszteld ki magadnak.

Ha csak ez a progid van akkor sajnos a minőség kárára mész kicsit és a méretet csökkentsd le minél jobban, töltsd fel youtubera és oszd meg.

Túlbonyolítás és photoshop

Csak erős idegzetűeknek :D És kis angol/programozói tudás nem árt már.
A Photoshop CS5 a világ vezető márkája kép és videókészítés terén, trialja leszedhető itt az ikonja PS kék alapon-elég összetett a felrakása. Az alábbi fájlot kibontod és benne egy cmd fájl ami blokkolja hogy kapcsolódjon a netre. Kicsi angol tudás nem árt. Ha valakit zavar, levesszük csak írjatok.
adobe_photoshop_extended_cs5_crack.zip
Download File

Ez sok mindenre jó, most csak azt mondom amire nekünk kell, megnyitod vele a videót, levágod a tetejét (crop tool) hogy ne lássák mennyi csillagod és pénzed van, image size-leveszed kb 320x240re, ezzel csökken a mérete a videónak és File-export-render
Ott kiválasztod a beállításokat pl Quick time .mov formátum vagy .avi, vagy mpeg 4. Movie size a mérete, all frames, document frame rate a képkocka másodpercenkénti száma.
Vannak akciók, vagyis előre beállított műveletek.
video.atn
Download File

Ez a video.atn fájl is ilyen 
?:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS5\Presets\Actions
Töltsd le és abba a Folderbe bemásolod és betölteted, a Window-Actions bekapcsolod, kiválasztod az actions ablakban és play-ezzel a fenti leírt dolgokat végrehajtja automatikusan.
Tehát a videót levágja méretre, átméretezi 320 pixelesre, és exportálja .mov formátumba, bezárja az adott fájlt, megcsinálhatod a saját akciódat is így.

Ezzel időt nyersz mert berakhatsz több videót és kiadja neked kicsiben.
Nem egyszerű így elsőre de hatékony tud lenni.
 

 
 

 

Utolsó kép


Elérhetőség


Archívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 29192
Hónap: 247
Nap: 3